«ІнтерМедіа консалтинг» змінює назву на «Українські національні новини»

8 Березня 2011
7239
8 Березня 2011
12:52

«ІнтерМедіа консалтинг» змінює назву на «Українські національні новини»

7239
«ІнтерМедіа консалтинг» змінює назву на «Українські національні новини»

Іформаційне агентство «ІнтерМедіа консалтинг» змінило назву та формат роботи. Нова назва - «Українські національні новини», повідомляється на сайті агентства.

 

«Ми не змінюємо підходів і обіцяємо так само професійно й глибоко висвітлювати життя країни. ... В рамках УНН вже працює розгалужена мережа регіональних кореспондентських пунктів. Тож ми, як і раніше, випускатимемо щодня біля 600 новин, будемо вести 17 новинних стрічок в режимі реального часу», - стверджується в офіційному повідомленні.

 

При цьому «ІнтерМедіа консалтинг» не зникає з інформаційного простору. Компанія залишиться керівною структурою ряду інформаційних проектів, у тому числі й «Українських національних новин», а також телевізійної програми «Хороші новини» та інших. Основною функцією ІМК буде консалтинг в управлінні інформаційними структурами. ІМК супроводжуватиме свою пряму діяльність випуском додаткових інформаційних продуктів.

 

УНН працюватиме у чотирьох мовних версіях - українській, російській, англійській та німецькій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7239
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду