Міліція не виявила криміналу в зникненні львівського журналіста

29 Березня 2012
6767
29 Березня 2012
11:58

Міліція не виявила криміналу в зникненні львівського журналіста

6767
Правових санкцій до Віталія Павлишина не застосовуватимуть
Міліція не виявила криміналу в зникненні львівського журналіста

Злочину стосовно зниклого редактора газети «Новини Прибужжя» Віталія Павлишина з Львівщини, якого декілька днів розшукували понад 200 правоохоронців, не було вчинено. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на прес-центр обласного управління МВС.

 

«Міліція не виявила злочину у справі зниклого 21 березня головного редактора газети "Новини Прибужжя" Віталія Павлишина», - зазначив начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк.

 

Про причини зникнення журналіста правоохоронці не повідомляють.

 

За словами пана Рудяка, правових санкцій до Віталія Павлишина, який знав, що його розшукують, проте не давав про себе знати, не застосовуватимуть.

 

Нагадаємо, головний редактор газети «Новини Прибужжя» з Червонограда на Львівщині 21 березня вийшов із редакції на обідню перерву і зник. Про це правоохоронців повідомив його батько. Знайшли журналіста 26 березня біля одного із відділень «Ощадбанку», куди він прямував, щоб зняти гроші з особистого рахунку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду