У Львові знайшли зниклого редактора газети

26 Березня 2012
5815
26 Березня 2012
19:16

У Львові знайшли зниклого редактора газети

5815
У Львові знайшли зниклого редактора газети

Сьогодні, 26 березня, о 17.55 співробітники карного розшуку затримали у Львові на вулиці Окуневського редактора червоноградської газета «Новини Прибужжя» Віталія Павлишина, який зник 21 березня. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на начальника відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області Світлану Добровольську.

 

Як повідомила речник обласної міліції, до пошуків Віталія Павлишина було задіяно близько 200 правоохоронців. За її словами, журналіст почувається добре. У даний час міліція з’ясовує, де Віталій Павлишин перебував п'ять діб.

 

Нагадаємо, 22 березня до міліції із заявою про зникнення Віталія Павлишина звернувся його батько, який повідомив, що син 21 березня вийшов з приміщення редакції газети, у якій працює, на обідню перерву і додому не повернувся. Поза зоною досяжності був мобільний телефон журналіста.

 

У ніч на 26 березня номер його мобільного телефону ненадовго з'явився в мережі, однак на дзвінки ніхто не відповідав, а згодом номер знову зник з мережі.

 

Віталій Павлишин багато років працював у різних виданнях Львова та області. Сьогодні йому виповнилося 39 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5815
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Squall
4414 дн. тому
Господи. В загул уже уйти нельзя...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду