detector.media
29.03.2012 10:28
Володимир Бородянський очолив StarLightMedia

Володимира Бородянського призначили директором телегрупи Віктора Пінчука StarLightMedia, яка об'єднує телеканали ICTV, CTБ, Новий, а також музичні канали М1, М2 і супутниковий телеканал QTV. Про це пише Delo.ua.

 

Цю посаду Володимир Бородянський поєднуватиме з посадою генерального директора телеканалу СТБ.

 

Олександр Богуцький, який раніше керував телегрупою StarLightMedia, продовжить очолювати телеканал ICTV, а також обійме посаду члена правління інвестиційно-консалтингової групи EastOne, де спільно з топ-менеджментом групи займеться реалізацією стратегій з управління бізнесами, що знаходяться під мандатом EastOne.


«Ми вдячні Олександру Богуцькому і команді StarLightMedia за досягнуте лідерство на телевізійному ринку. Плануючи і далі нарощувати власне виробництво серіалів, фільмів, розважальних програм, а також освоювати нові напрямки з метою розвитку телегрупи в одному з провідних медіахолдингів Європи, ми прийняли рішення про призначення Володимира Бородянського керівником StarLightMedia. Ми впевнені, що його багатий управлінський досвід, успішний запуск і розвиток низки власних проектів телеканалу СТБ, а також глибоке розуміння процесів, які відбуваються на медіаринку, будуть корисні при досягненні амбітних цілей, поставлених перед телегрупою», - зазначила Олена Пінчук, глава наглядової ради телегрупи StarLightMedia.


Як коментує Олександр Богуцький, Володимир Бородянський пройшов в команді StarLightMedia «відмінний шлях, ставши впевненим телевізійним менеджером і кращим виробником телевізійного контенту в нашій країні».


«Новий час диктує нові виклики. Ми хочемо і повинні стати більш зухвалими, професійними та ефективними. Ми продовжимо будувати медіагрупу - кращу не тільки у виробництві телевізійних програм і продажу реклами, а і в нових видах продажів, цифрових технологіях, виробництві фільмів і серіалів», - прокоментував своє призначення Володимир Бородянський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY