«1+1» розробив інструмент планування рекламних кампаній на ТБ

25 Січня 2012
9845
25 Січня 2012
15:23

«1+1» розробив інструмент планування рекламних кампаній на ТБ

9845
«1+1» розробив інструмент планування рекламних кампаній на ТБ

Група компаній «1+1» представила новий інструмент планування телевізійних рекламних кампаній і оцінки їх ефективності redbutton. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1».



«Група компаній "1+1" намагається бути інноватором не тільки в тому, що стосується контенту, який ми виробляємо і пропонуємо глядачеві, а й в інших сферах нашого бізнесу. Розробляючи redbutton, ми хотіли створити платформу, яка допоможе вести відносини з рекламодавцями максимально прозоро. Цей інструмент приведе нас до спільного знаменника і значно спростить етап планування кампаній», - зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1 +1».



Інтернет-додаток redbutton може розрахувати мінімально необхідний бюджет рекламної кампанії в залежності від її медіацілей. Програма працює і від зворотного: знаючи рекламний бюджет, рекламодавець може спрогнозувати такі медіапоказники як TRP, affinity і охоплення на різних ефективних частотах.


 
«Сподіваюся, що redbutton істотно полегшить життя агентств і рекламодавців. Тепер багато рішень, які раніше вимагали багатоденних розрахунків, можна приймати прямо на зустрічі спільно з клієнтом» - прокоментував Дмитро Лисицький, комерційний директор групи компаній «1+1».

 



Інтернет-додаток redbutton відкрито для загального доступу за адресою redbutton.pluses.com.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду