detector.media
28.03.2012 10:24
«1+1» та МГУ створять об’єднаний сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс»

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» та група компаній «1+1» планують створити об'єднаний сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс». Про це повідомляють прес-служби груп.

 

Компанії вже отримали дозвіл Антимонопольного комітету України на створення такої компанії.

 

«Ми прийняли рішення об'єднати наші зусилля і можливості, щоб підсилити позиції кожної із сторін і вплинути на ріст рекламного ринку. Я переконаний, що спільно із медіахолдингом "Медіа Група Україна", ми зможемо запропонувати максимально ефективні рішення для рекламодавців», - зазначив генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко.

 

Генеральний директор МГУ Фьодор Огарков переконаний, що об'єднання його холдингу із «сильним гравцем» в єдиний сейлз-хаус -  це перехід на більш високий рівень бізнесу: «В сьогоднішніх реаліях конкурентного ринку, об'єднавшись, ми маємо можливість допомогти ринку зростати, а клієнтам - дати збалансоване рекламне рішення». 

 

За інформацією прес-служб, сейлз-хаус «Студія Медіа Альянс» буде мати ексклюзивні права на продажу рекламного часу на телеканалах, що входять в медіахолдинг МГУ та групу компаній «1+1».

 

Комерційний директор групи компаній «1+1» Дмитро Лисицький розказав про акцію для  перших клієнтів сейлз-хаусу: «Ми хочемо, щоб "Студія Медіа Альянс" стала прикладом клієнтоорієнтованості для нашого рекламного ринку. І вже зараз ми хочемо заявити про першу акцію - перші 20 клієнтів "Студії Медіа Альянсу" отримають спеціальну базову ціну - 1600 грн за пункт рейтингу».

 

«Всі учасники ринку зможуть скористатись інструментом RedButton (redbutton.pluses.com.ua), щоб оцінити ефективність рекламної пропозиції нового сейлз-хаусу», - йдеться в повідомленні компанії.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», інтернет-додаток redbutton може розрахувати мінімально необхідний бюджет рекламної кампанії в залежності від її медіацілей. Програма працює і від зворотного: знаючи рекламний бюджет, рекламодавець може спрогнозувати такі медіапоказники як TRP, affinity і охоплення на різних ефективних частотах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY