Міліція схиляється до побутової версії нападу на шеф-редактора «Судово-юридичної газети»

26 Березня 2012
6854
26 Березня 2012
16:25

Міліція схиляється до побутової версії нападу на шеф-редактора «Судово-юридичної газети»

6854
Міліція схиляється до побутової версії нападу на шеф-редактора «Судово-юридичної газети»

ГУ МВС у Київській області проводить дослідчу перевірку обставин нападу на шеф-редактора «Судово-юридичної газети» Святослава Пограничного, що стався 23 березня. Про це «Детектор медіа» повідомив начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Микола Жукович.

 

Пан Жукович уточнив, що відповідно до заяви потерпілого, 23 березня до його будинку в Гостомелі (Київська область) намагалася вдертися людина. «Ніяких тілесних ушкоджень чи пограбування не було. Особа людини, яка намагалася вдертися до оселі, встановлена й опитана», - розповів речник міліції.

 

Він повідомив, що триває перевірка по заяві, за результатами якої може бути порушена кримінальна справа або відмовлено в її порушенні. «Швидше за все, стався побутовий конфлікт. Вбачати зв'язок з професійною діяльністю потерпілого підстав немає», - також уточнив пан Жукович.

 

Прес-служба «Судово-юридичної газети» в інтересах постраждалого утримується від будь-яких коментарів до завершення дослідчої перевірки, повідомляється на сайті видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6854
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
antipogranicniy
3897 дн. тому
Доброго дня!Желающие насолить выскочке Пограничному,присылайте любые сведения о нём на адрес: antipogranicniy@online.ua
sud
4424 дн. тому
Милиция провела проверку по этому факту. Читайте выше. Если бы высосано из пальца милиция бы так просто не оставила его в покое. Пиар-ход)) Ему не нужен пиар. Он и так известная личность. И всем бы быть такими "неудачниками" как Пограничный. Зависть - это плохое чувство) А "Телекритика" - специализированное издание в области медиа. Логично) А недовольных неудачников которые не смогли стать частью газеты можно только пожалеть. Таким место сами знаете где...
Трям
4424 дн. тому
зная, что представляет собой "Судебно-юридическая газета" и Святослав Пограничный, нетрудно догадаться: высосанное из пальца сообщение о нападении это не более чем дубовый пиар-ход. Непонятно только, почему Телекритика пишет об этом неудачнике? Лучше расскажите о том, как он деньги своим работникам не платит и сколько понтов колотит, дурак и хам. Привет!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду