detector.media
26.03.2012 16:25
Міліція схиляється до побутової версії нападу на шеф-редактора «Судово-юридичної газети»

ГУ МВС у Київській області проводить дослідчу перевірку обставин нападу на шеф-редактора «Судово-юридичної газети» Святослава Пограничного, що стався 23 березня. Про це «Детектор медіа» повідомив начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Микола Жукович.

 

Пан Жукович уточнив, що відповідно до заяви потерпілого, 23 березня до його будинку в Гостомелі (Київська область) намагалася вдертися людина. «Ніяких тілесних ушкоджень чи пограбування не було. Особа людини, яка намагалася вдертися до оселі, встановлена й опитана», - розповів речник міліції.

 

Він повідомив, що триває перевірка по заяві, за результатами якої може бути порушена кримінальна справа або відмовлено в її порушенні. «Швидше за все, стався побутовий конфлікт. Вбачати зв'язок з професійною діяльністю потерпілого підстав немає», - також уточнив пан Жукович.

 

Прес-служба «Судово-юридичної газети» в інтересах постраждалого утримується від будь-яких коментарів до завершення дослідчої перевірки, повідомляється на сайті видання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY