«1+1» і ТЕТ підтримають київський концерт Red Hot Chili Peppers

21 Березня 2012
8200
21 Березня 2012
19:06

«1+1» і ТЕТ підтримають київський концерт Red Hot Chili Peppers

8200
«1+1» і ТЕТ підтримають київський концерт Red Hot Chili Peppers

Телеканали «1+1» і ТЕТ стали партнерами фестивалю Tuborg GreenFest, який пройде 25 липня на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Хедлайнерами вечора стане легендарний рок-гурт Red Hot Chili Peppers, який вперше у рамках свого концерт-туру прибуде до України, повідомляє прес-служба «1+1».

 

Рокери їдуть у Київ зі своїм новим альбомом I'm with You. Це буде перший масштабний концерт на реконструйованому НСК «Олімпійському».

 

Днями стало відомо, що другим гуртом, який виступатиме на фестивалі, стануть лондонські рок-н-рольники The Vaccines, які з'явилися на сцені Великої Британії два роки тому.

 

Третього учасника Tuborg GreenFest організатори ексклюзивно оголосять на наступному тижні в ефірі «Сніданку з 1+1», під час якого також розіграють квитки на сам концерт. Крім того, розіграш квитків буде проходити на сторінці ТЕТ у соціальній мережі Facebook (www.facebook.com/tet.tv).

 

«Захід обіцяє вразити глядачів, - йдеться в повідомленні прес-служби, - спеціально з Німеччини в Київ везтимуть 48 тон обладнання. Висота сцени сягатиме двох метрів і буде встановлюватися на спеціальній водній подушці, загальним об'ємом у 12 тис літрів води. Монтаж майданчика займе три доби та до нього буде залучено 200 робітників».

 

Станом на зараз 90% квитків у першу фан-зону вже розпродано, заявляють організатори. Загалом Київ випереджає Москву та Санкт-Петербург за кількість проданих квитків на подію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8200
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жужа
4438 дн. тому
На шару??????????????)))))) а смиысл??? за билеты?))
Увы
4439 дн. тому
Надо добавить в заголовок "на шару". И честно сказать, что концерт пока под вопросом, поскольку промоутер в бегах. Увы! Кстати, об этом знал Асаулюк. Неужели в этом - причина столь резкого его ухода?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду