СТБ шукає для тележурналу героїнь з великими грудьми та «надлишковою добротою»

12 Червня 2012
7299
12 Червня 2012
11:40

СТБ шукає для тележурналу героїнь з великими грудьми та «надлишковою добротою»

7299
СТБ шукає для тележурналу героїнь з великими грудьми та «надлишковою добротою»

СТБ шукає героїнь для тележурналу «Все буде добре!». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Для участі в програмі каналу потрібна жінка віком 30-45 років, яка «мріє позбутися галіфе».

 

«Наша ведуча покличе до себе в гості експерта, і ми допоможемо Вам вирішити цю проблему прямо в студії», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Також канал шукає жінок, які мріють про голлівудські пасма волосся, хочуть позбутися ластовиння. Героїнею шоу може стати і жінка з великими грудьми, і свекруха з невісткою, у яких не виходить порозумітися.

 

Ще СТБ для програми потрібна жінка, «яка всім допомагає і не може сказати "ні", і не знає, як боротися із цією надлишкової добротою», та пари, які хочуть одружитися.

 

Нагадаємо, «Все буде добре!» - це тележурнал для жіночої аудиторії. Кожен випуск складатиметься з 5-6 рубрик, наприклад: «Кухня», «Стиль, краса», «Здоров'я і спорт», «Схуднення», «Дім», «Фінанси», «Педіатр», «Психолог», «Як знайти чоловіка» та інших. Розробкою формату займалося дев'яте творче об'єднання телеканалу СТБ під керівництвом Дмитра Кіцая. Прообразом для нової програми стали такі світові формати, як «Шоу Опри Вінфрі», The Martha Stewart Show, The Revolution Show та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7299
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Да...Уж..
4342 дн. тому
Блин, что за команда работает,которая не может найти героинь программы! В ТК за помощью обращаются. Что-то с СТБ не так.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду