«Інтер» продав формат «Розсміши коміка» до Литви

17 Березня 2012
11377
17 Березня 2012
01:07

«Інтер» продав формат «Розсміши коміка» до Литви

11377
і веде переговори з російськими каналами щодо проекту «Серце підкаже»
«Інтер» продав формат «Розсміши коміка» до Литви
Телеканал «Інтер» та «Студія Квартал-95» мають намір продати формат проекту «Серце підкаже» російським телеканалам. Про це у коментарі «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський.

«Ми розповіли про цей формат росіянам. Запропонували його, як зазвичай, кільком російським каналам. Проект усім подобається», - сказав він. 

Як повідомляла «Детектор медіа», за правилами проекту «Серце підкаже...», 10 вихованців дитячих будинків - діти 7-13 років - обирають собі батьків. Канал надає сиротам можливість перебувати певний час у прийомних родинах і після цього обрати, з ким вони захочуть залишитися.

За словами Володимира Зеленського, раніше каналу та продакшну вже вдалось продати серіал «Свати» у десять різних країн.

Заступник генерального продюсера каналу Сергій Шефір додав, що інший формат «Інтера» та «Студії Квартал 95», «Розсміши коміка», проданий до Литви. Як відзначив пан Зеленський, щодо цього формату ведуться переговори з Білоруссю. 

Нагадаємо, телеканал «Россия» придбав у «Студії Квартал-95» права на виробництво телевізійного проекту «Розсміши коміка».
 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду