«Серце підкаже…» вестиме Борис Галкін

6 Березня 2012
8673
6 Березня 2012
12:49

«Серце підкаже…» вестиме Борис Галкін

8673
«Серце підкаже…» вестиме Борис Галкін

Проект про всиновлення «Серце підкаже» на «Інтері» у парі з Лілією Подкопаєвою вестиме актор та режисер Борис Галкін. Про це повідомляє «Дуся».

 

Борис Галкін був нерідним батьком Владислава Галкіна, який помер у 2010 році.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за форматом проекту «Серце підкаже...» 10 вихованців дитячих будинків - діти 7-13 років - обирають собі батьків. Канал надасть сиротам можливість провести певний час у прийомних родинах і після цього вирішити, з ким вони захочуть залишитися. 

 

Кожна програма буде присвячена одній дитині. Усього в ефір вийдуть 11 випусків проекту «Серце підкаже...». Хронометраж кожного становить 60 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8673
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
eboy
4439 дн. тому
Покупки под заказ в зарубежных интернет-магазинах, на аукционе ebay. Дешево, оперативно. Полное сопровождение. http://eboy.01ua.com
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду