Комітет з питань свободи слова та інформації пропонує Віктора Уколова на секретаря

14 Березня 2012
9503
14 Березня 2012
18:38

Комітет з питань свободи слова та інформації пропонує Віктора Уколова на секретаря

9503
Раніше посаду займав Юрій Стець
Комітет з питань свободи слова та інформації пропонує Віктора Уколова на секретаря

Члени Комітету з питань свободи слова та інформації на засіданні 14 березня одноголосно підтримали пропозицію голови Комітету Юрія Стеця висунути на посаду секретаря народного депутата Віктора Уколова (фракція «БЮТ-Батьківщина»). Раніше секретарем комітету був Юрій Стець.

 

Тепер за цю пропозицію повинна проголосувати Верховна Рада.

 

Нагадаємо, посада секретаря стала вакантною після того, як 23 лютого Верховна Рада України обрала Юрія Стеця головою парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації депутата від фракції НУНС Юрія Стеця. За таке рішення проголосували 345 народних депутати.

 

13 січня Верховна Рада відкликала Андрія Шевченка з посади голови Комітету з питань свободи слова та інформації після того, як шестеро членів комітету (представники фракцій Партії регіонів та Компартії) висловили йому недовіру.

 

Фото Івана Лисенка

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду