Телеканал «Ера» оновив ранковий ефір для чоловічої аудиторії

12 Березня 2012
13620
12 Березня 2012
10:59

Телеканал «Ера» оновив ранковий ефір для чоловічої аудиторії

13620
Оновив «Доброго ранку, Україно!», повернув в ефір «Країну онлайн», увів нові рубрики
Телеканал «Ера» оновив ранковий ефір для чоловічої аудиторії

12 березня телеканал «Ера» запустив оновлену програму «Доброго ранку, Україно!». Основний ефір вестимуть нові ведучі - Світлана Катренко та Валерія Веденьйова, які мають досвід роботи у ранкових шоу на телебаченні. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

 


 Світлана Катренко, ведуча «Доброго ранку, Україно!»

 

 

 

Валерія Веденьйова, ведуча «Доброго ранку, Україно!»

 

Повертається в ефір у дещо зміненому форматі програма «Країна онлайн», ведучим якої став Костянтин Загородько. «Головна мета - показати, як люди різних професій, мешканці різних регіонів зустрічають ранок», - йдеться у прес-релізі. Щоденну серію репортажів (вихід - о 7.25) завершить у п'ятницю півторагодинна підсумкова програма з гостями у студії.

 

Також в ефірі з'явилися дві нові рубрики: «Хазяїн у домі» (по буднях  о 7.33, ведучий Олесь Чередниченко) та «Рецепти здоров'я» (по буднях о 7.40). А в рубриці «Глас народу» відтепер з'являться й опитування з регіонів.

 

 

 

Олесь Чередниченко, ведучий рубрики «Хазяїн у домі»

 

«Тепер ранковий ефір більше спрямований на "чоловічий ранок". Згідно з останніми дослідженнями наша аудиторія - чоловіки середнього віку, з вищою освітою і доходом, більшим за середній. Тому у контенті не буде порожньої балаканини, вінегрету з порад на всі випадки життя, астрологічних прогнозів,  гламуру і попси. Тільки корисна й цікава інформація», - зазначила шеф-редактор редакції інформаційно-розважальних програм ТРК «Ера» Айна Бадалова. Вона також наголосила, що «це вписується в інформаційно-просвітницький формат майбутнього 24-годинного каналу».

 

Як писала «Детектор медіа», на телеканалі «Ера» з 12 березня оновилося графічне оформлення проектів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду