«Ера» оновила графічне оформлення проектів (ФОТО)

12 Березня 2012
7825
12 Березня 2012
10:13

«Ера» оновила графічне оформлення проектів (ФОТО)

7825
12 березня телеканал «Ера» запустив оновлену програму «Доброго ранку, Україно!»
«Ера» оновила графічне оформлення проектів (ФОТО)
12 березня оновлюється графічне оформлення проектів телеканалу «Ера». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За словами арт-директора телекомпанії Тетяни Романовської, в основі концепції шапок «Доброго ранку, Україно!» лежить ранкова тематика, початок дня: сніданок, кава, соняшник - символ сонця та України, лейтмотивом проходить сонячний промінь. «Поділ на поліекран невипадковий: чотири сторони - це грані нашого кубика-логотипа в розгорнутому вигляді. Концептуально вирішення шапки в світлих ранкових та сонячних тонах», - розповіла Тетяна.

 

Зміни відбулися й у графічному оформленні  «Погоди». В основі дизайну заставки лежить тема зміни пір року, де кожна грань кубика-логотипа телеканалу «Ера» символізує зиму, весну, літо й осінь. «Ми намагалися створити настрій кожного сезону: зимова віхола, квіти навесні, літня злива, осінній вітер. Поява логотипа із  хмар доповнює враження "Ери-погоди"», -  зазначає Тетяна Романовська. Арт-директор також додала, що досить лаконічне оформлення студії та плашок є максимально зручним для сприйняття глядачем інформації про погоду в Україні.

 

Нагадаємо, 21 січня генеральним директором ТРК «Ера» призначений Ігор Лоташевський.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7825
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
4436 дн. тому
ОЙ Ё !!
Ахаха
4436 дн. тому
А нікого не бентежить, що літературно правильно ГОСПОДАР, а не ХАЗЯЇН?
Кубик
4436 дн. тому
У кубика шесть граней. Или речь идет о квадрате? Но тогда у него 4 стороны!
Ужастик
4436 дн. тому
Ужас!Посмотрите на шрифт!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду