detector.media
12.03.2012 10:59
Телеканал «Ера» оновив ранковий ефір для чоловічої аудиторії
Оновив «Доброго ранку, Україно!», повернув в ефір «Країну онлайн», увів нові рубрики

12 березня телеканал «Ера» запустив оновлену програму «Доброго ранку, Україно!». Основний ефір вестимуть нові ведучі - Світлана Катренко та Валерія Веденьйова, які мають досвід роботи у ранкових шоу на телебаченні. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

 


 Світлана Катренко, ведуча «Доброго ранку, Україно!»

 

 

 

Валерія Веденьйова, ведуча «Доброго ранку, Україно!»

 

Повертається в ефір у дещо зміненому форматі програма «Країна онлайн», ведучим якої став Костянтин Загородько. «Головна мета - показати, як люди різних професій, мешканці різних регіонів зустрічають ранок», - йдеться у прес-релізі. Щоденну серію репортажів (вихід - о 7.25) завершить у п'ятницю півторагодинна підсумкова програма з гостями у студії.

 

Також в ефірі з'явилися дві нові рубрики: «Хазяїн у домі» (по буднях  о 7.33, ведучий Олесь Чередниченко) та «Рецепти здоров'я» (по буднях о 7.40). А в рубриці «Глас народу» відтепер з'являться й опитування з регіонів.

 

 

 

Олесь Чередниченко, ведучий рубрики «Хазяїн у домі»

 

«Тепер ранковий ефір більше спрямований на "чоловічий ранок". Згідно з останніми дослідженнями наша аудиторія - чоловіки середнього віку, з вищою освітою і доходом, більшим за середній. Тому у контенті не буде порожньої балаканини, вінегрету з порад на всі випадки життя, астрологічних прогнозів,  гламуру і попси. Тільки корисна й цікава інформація», - зазначила шеф-редактор редакції інформаційно-розважальних програм ТРК «Ера» Айна Бадалова. Вона також наголосила, що «це вписується в інформаційно-просвітницький формат майбутнього 24-годинного каналу».

 

Як писала «Детектор медіа», на телеканалі «Ера» з 12 березня оновилося графічне оформлення проектів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY