CBS заробить 180 млн. доларів на політичній рекламі

11 Березня 2012
6659
11 Березня 2012
13:17

CBS заробить 180 млн. доларів на політичній рекламі

6659
Америка готується до президентських виборів
CBS заробить 180 млн. доларів на політичній рекламі
Американський канал CBS очікує на 180 мільйонів доларів надходжень від політичної реклами під час кампанії кандидатів у президенти, повідомляє агенція Bloomberg з посиланням на головного виконавчого директора CBS Corp Лес Мунвес (Les Moonves).
 
За цією інформацією, такі надходження перевищать суму прибутків, отриманих CBS Corp під час президентських виборів у 2008-му. В першу чергу, цьому сприяє політика американських комітетів політичних дій (Political action committees - PACs), які цього разу збільшили рекламні бюджети для телебачення і радіо.  
 
«Для Америки такі суперPACs, можливо, не найкращі. - сказав пан Мунвес. - Однак для CBS вони чудові». 
 
Нагадаємо, до складу найбільшої в США телерадіомовної корпорації CBS входять 10 компаній. 
 
Нинішні президеньскі вибори, що відбудуться в США 17 грудня, обіцяють стати рекордними за рекламними бюджетами. За даними The Washington Post, з листопада 2011-го по березень на політичну рекламу було витрачено 86 мільйонів доларів. При цьому головними темами роликів були розподіл державного бюджету, робочі місця та критика діючого президента США Барака Обами - основного кандидата від демократичної партії. Головним опонентом Обами від республіканців виступає Мітт Ромні. 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду