Прес-служба президента поділила журналістів на «камери і фотографів» та «пишучих»

10 Березня 2012
7340
10 Березня 2012
12:12

Прес-служба президента поділила журналістів на «камери і фотографів» та «пишучих»

7340
під час урочистостей у Каневі
Прес-служба президента поділила журналістів на «камери і фотографів» та «пишучих»
9-го березня у Каневі з нагоди 198-ї річниця від дня народження Тараса Шевченка президент Віктор Янукович вручив Національні Шевченківські премії, повідомляє «Радіо Свобода».
 
За цією інформацією, під час урочистостей прес-служба президента поділила журналістів на «камери і фотографів» та «пишучих» - у зв’язку із невеликим приміщенням конференц-зали. «Камери і фотографи» мали можливість знімати ходу, покладання квітів та вручення Шевченківської премії безпосередньо із конференц-зали. «Пишучі» журналісти в цей час очікували на президента у залі музею. Спочатку для «пишучих» планувалася трансляція нагородження по телевізору в холі, однак, як з’ясувалося згодом, телевізор не працював, а іншого місця «із трансляцією у приміщенні» журналістам не надали.
 
Також у Каневі Віктор Янукович 9 березня, у день народження Тараса Шевченка, привітав «жінок»-журналісток із святом 8-го березня.
 
«Я не часто зустрічаюсь із представниками засобів масової інформації, і щоб вони мене менше критикували… Тим паче сьогодні свято – я бачу багато жінків… жінок. І я, перш за все, хотів би привітати вас із цим святом…», – сказав президент.
 
Детальніше про умови роботи журналістів під час заходів у Каневі згодом розповіла прес-служба президента у коментарі «Детектор медіа». 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7340
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
LUPUS
4451 дн. тому
Пояснення для прес-служби Президента України : камера по своїй суті є купою заліза , скла і дротів . Такою вона і залишається , доки нею не почне користуватись ТЕЛЕОПЕРАТОР, доки ВІН не вдихне в неї душу.Те , що прес-служба формується з представників професії , яка не дуже поважає ТЕЛЕОПЕРАТОРІВ-відомо давно. Тому в сюжетах вони часто-густо ставлять пару титрів -"автор" і "камера" .І тут знайоме - "фотограф " і "камера" .Тільки у камери немає ніг , очей , голови, душі нарешті.Хотілося б на Вашу адресу сказати багато образливих слів...Але , хай Вас БОГ простить.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду