«1+1» випустив журнал «Пекельна кухня»

8 Березня 2012
8749
8 Березня 2012
18:50

«1+1» випустив журнал «Пекельна кухня»

8749
«1+1» випустив журнал «Пекельна кухня»

На початку березня вийшов друком перший номер журналу «Пекельна кухня», повідомляється на сайті каналу «1+1».

 

Обсяг видання - 100 сторінок, воно приурочене до 8 березня. У номері - щоденник проекту «Пекельна кухня», інтерв'ю з героями шоу (це Георгій Хучуа, Аліса Єловенкова, Андрій Радченко, Марина Мних, Дар'я Гросицька, Марія Науменко, Олена Жаботинська). А також меню ресторану «Пекельна кухня» та рецепти сезону (грузинське застілля, рецепти-переможці конкурсів, майстер-класи 5 блюд, святковий блок від учасників шоу до 8 березня).

 

Наступний номер журналу вийде 29 березня 2012 року з пасхальним меню від учасників телепроекту.

 

Нагадаємо, поширену у Європі та США практику видання журналів під брендом телепроекту в Україні першим випробував СТБ. Ще у вересні 2011 року видавництво «Економіка» разом з каналом почало видавати журнал «Танцюють всі!».

 

У листопаді УМХ разом з СТБ випустили журнали про вокальне шоу СТБ «Х-фактор» і про кулінарий проект «Мастер шеф».

 

Видавець «Пекельної кухні» у повідомленні каналу не зазначається. Відповідно до державного реєстру друкованих ЗМІ, видавцем «Пекельної кухні» є «Нові медіа лтд» - підприємство, яке видає і «Газету киевскую».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8749
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду