УМХ випустив журнали про «Х-фактор» і «Мастер-шеф»

16 Листопада 2011
5031
16 Листопада 2011
17:48

УМХ випустив журнали про «Х-фактор» і «Мастер-шеф»

5031
УМХ випустив журнали про «Х-фактор» і «Мастер-шеф»

15 листопада вийшов перший номер журналу про вокальне шоу СТБ «Х-фактор», а 14-го - про кулінарий проект «Мастер-шеф» цього ж каналу. Видавцем обох журналів є Український медіахолдинг (УМХ). Про це «Детектор медіа» повідомили в УМХ, також інформація міститься на сайті телеканалу.

 

Директор з розвитку УМХ Олександр Ратнер зазначив, що журнали є спецвипусками під брендом «Теленедели», але продаються  як окреме видання. Рішення про подальші плани щодо випуску журналів, за його словами, буде прийняте найближчим часом.

 

У прес-службі СТБ повідомили, що заплановано ще один випуск видання про «Х-фактор» - орієнтовано 12 грудня, напередодні фіналу.

 

Ціна журналу про вокальне шоу - 25 грн у роздріб, 15 грн в інтернет-магазині УМХ без вартості доставки. Ціна журналу про «Мастер-шеф» - 20 грн в інтернет-магазині.

 

Заявлений наклад журналу про вокальне шоу - 250 000, повідомив пан Ратнер. Географія розповсюдження - вся Україна. Обсяг обох видань - 44 сторінки.

 

 

 

 

 

«Это совместный проект СТБ и УМХ. Его финансовые аспекты являются коммерческой тайной. В целом мы с СТБ видим в этом сотрудничестве стратегические перспективы, поскольку телеканал создает качественные популярные шоу, а «Теленеделя» - крупнейшее в Украине издание о звездах, шоу-бизнесе и телевидении», - зауважив пан Ратнер, відповідаючи на питання про умови випуску журналів під брендом шоу СТБ.

 

У першому номері «Х-фактора» - інтерв'ю з ведучою, суддями й учасниками шоу, а також статті про те, як склалася доля фіналістів минулого сезону, та про цікаві моменти кастингів, які не потрапили до ефіру. Зокрема, перший номер розповідає про Влада Курасова, Романа Веремейчика, Олега Кензова та Сергія Сосєдова.

 

У журналі також є листівки, наклейки, двосторонній суперпостер. Читачі можуть взяти участь у конкурсі й виграти запрошення на прямий ефір «Х-фактора» (щотижня розігрується 24 запрошення), отримати постер з автографом улюбленого виконавця.

 

Нагадаємо, з 3 вересня у продажу з'явився перший номер журналу «Танцюють всі!», який був  спільним проект видавництва «Економіка» та телеканалу СТБ.

 

 


 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду