«Економіка» може запустити друковану версію «Танцюють всі!»

10 Травня 2011
14157
10 Травня 2011
12:04

«Економіка» може запустити друковану версію «Танцюють всі!»

14157
«Економіка» може запустити друковану версію «Танцюють всі!»

Видавництво «Економіка» планує запустити журнал «Танцюють всі!» - друковану версію однойменного телепроекту каналу СТБ. Цю інформацію ТК підтвердив голова ради директорів видавництва Станіслав Шум, зазначивши, що на сьогодні «розглядається можливість запуску такого видання, але він ще зараз на стадії планування».

 

«"Танцюють всі!" - це гарний бренд, тому ми розглядаємо можливість видання такого журналу», - зазначив пан Шум і додав, що видавництво «розглядає багато різних можливостей».

 

Деталі цього проекту Станіслав Шум поки що не розголошує, оскільки ще не прийняте рішення про запуск видання: «Поки що ми шукає команду, будуємо бізнес план».

 

Також іще не відомо, чи братиме участь у цьому проекті канал СТБ, який транслював вже три сезони танцювального шоу і на осінь планує запуск четвертого.

 

Наразі видавництво шукає головного редактора для цього проекту. Серед основних вимог до потенційного кандидата досвід роботи редактором у жіночих журналах, знання англійської мови, наявність організаторських якостей, креативність, мобільність відповідальність.

 

Як відомо, видавництво «Економіка» і телеканал СТБ належать бізнесмену Вікторові Пінчуку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14157
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бубубу
4730 дн. тому
А новый главред будет за идею работать? У издательства сейчас нету денег существующим сотрудникам мартовскую з/п заплатить... Или Шум из собственной ставки выделит? вместе с Эвелиной на пару. Новые идеи на сотни тысячь генерировать каждый молодец, а вот когда з/п платить, то "нету денег, потерпите".
пастор
4730 дн. тому
ну если проповедник Шум взялся за дело, то надо сливать воду.
Чтец
4736 дн. тому
А что этой Экономке делать? Закрыла все ДЕЛА, и может танцевать
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду