Cтворено комітет з реагування на конфлікти за участі ЗМІ

6 Березня 2012
1987
6 Березня 2012
10:25

Cтворено комітет з реагування на конфлікти за участі ЗМІ

1987
Cтворено комітет з реагування на конфлікти за участі ЗМІ

У рамках програми «Відкрита розмова» почав працювати міжвідомчий комітет з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ. Комітет створено при Міжвідомчій робочій групі з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. Про це повідомляє прес-служба президента України.

 

За словами прес-секретаря президента Дарії Чепак, керівника Міжвідомчої робочої групи, рішення започаткувати роботу комітету прийнято у зв'язку з нагальною потребою у швидкій реакції на повідомлення про випадки порушення прав журналістів в Україні, оперативному вивченні ситуації.

 

«Потреба в комітеті, який працюватиме на постійній основі, виникла давно. Міжвідомча робоча група на своїх щомісячних засіданнях розглядає найбільш резонансні справи, які потребують широкого публічного обговорення. Але поряд із ними у журналістів часто виникають поточні проблемні питання, які необхідно вирішувати у робочому порядку», - зазначила Дарія Чепак.

 

До складу міжвідомчого комітету реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ входять представники всіх відомств та організацій, які працюють в рамках Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів.

 

Як зазначають у прес-службі, група працюватиме не на постійній основі, а періодично - реагуватиме на конфлікти за потребою. Координуватиме групу Дарія Чепак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду