detector.media
06.03.2012 10:25
Cтворено комітет з реагування на конфлікти за участі ЗМІ

У рамках програми «Відкрита розмова» почав працювати міжвідомчий комітет з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ. Комітет створено при Міжвідомчій робочій групі з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів. Про це повідомляє прес-служба президента України.

 

За словами прес-секретаря президента Дарії Чепак, керівника Міжвідомчої робочої групи, рішення започаткувати роботу комітету прийнято у зв'язку з нагальною потребою у швидкій реакції на повідомлення про випадки порушення прав журналістів в Україні, оперативному вивченні ситуації.

 

«Потреба в комітеті, який працюватиме на постійній основі, виникла давно. Міжвідомча робоча група на своїх щомісячних засіданнях розглядає найбільш резонансні справи, які потребують широкого публічного обговорення. Але поряд із ними у журналістів часто виникають поточні проблемні питання, які необхідно вирішувати у робочому порядку», - зазначила Дарія Чепак.

 

До складу міжвідомчого комітету реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ входять представники всіх відомств та організацій, які працюють в рамках Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів.

 

Як зазначають у прес-службі, група працюватиме не на постійній основі, а періодично - реагуватиме на конфлікти за потребою. Координуватиме групу Дарія Чепак.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY