М1 покаже повну версію «Viva! Найкрасивіші - 2011»

2 Березня 2012
4404
2 Березня 2012
12:35

М1 покаже повну версію «Viva! Найкрасивіші - 2011»

4404
М1 покаже повну версію «Viva! Найкрасивіші - 2011»

Телеканал М1 покаже повну телевізійну версію церемонії «Viva! Найкрасивіші». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

До версії увійде частина виступів, які не були показані у телеверсії «1+1». Зокрема, виступи Світлани Лободи, дуету Злати Огневич і Олександра Кривошапка, Івана Дорна, групи «Інді», дуету Антоніни Матвієнко і Бондарчука, відеонарізка пам'яті Уїтні Х'юстон, соціальний ролик «Твори красиву Україну!».

 

Трансляція триватиме 1,5 години і вийде 4 березня о 17:30 (повтор 8 березня о 16:00).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», організатор проекту «Viva! Найкрасивіші» - видавництво «Едіпресс Україна» - висловив  незадоволення діями свого телевізійного партнера,  каналу «1+1». На «Плюсах» телеверсія тривала 60 хвилин замість 90.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4404
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду