«Радіо Ера» запускає новий сезон ток-шоу «Коло запитань» і відновлює «Прайм-Еру»

1 Березня 2012
6275
1 Березня 2012
16:14

«Радіо Ера» запускає новий сезон ток-шоу «Коло запитань» і відновлює «Прайм-Еру»

6275
«Радіо Ера» запускає новий сезон ток-шоу «Коло запитань» і відновлює «Прайм-Еру»

На «Радіо Ера» стартує новий сезон ток-шоу «Коло запитань» та поновлює вихід ранкове шоу «Прайм-Ера». Про це повідомляє прес-служба радіомережі.

 

Ранкове щоденне інформаційно-аналітичне ток-шоу «Прайм-Ера» відновить вихід з 5 березня, тижневе ток-шоу «Коло запитань» - з 2 березня. Воно виходитиме по п'ятницях, початок програми - 14:06, хронометраж - близько двох годин. Трансляція програми здійснюватиметься й на сайті «Радіо Ера».

 

Перше «Коло запитань» нового сезону 2012 року вийде з Тернополя. Серед гостей - голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда, тернопільський міський голова Сергій Надал. Основні теми програми: де взяти кошти для виплати бюджетникам; розвиток агропромислового комплексу та туристичної сфери; чи може Тернопіль стати українським Гарвардом.

 

Ведучий ток-шоу «Коло запитань» Сергій Сулима сподівається, що «в рік кризи економіки та кризи влади у нашій програмі буде присутній конструктивний діалог між представниками влади, опозиції, громади».

 

Нагадаємо, ток-шоу «Коло запитань» виходить в ефірі «Радіо Ера» з 2007 року. Формат ґрунтується на концепції програми AnyQuestions британської радіостанції BBC Radio 4. Центральна ідея програми - обговорення актуальних питань у обласних центрах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6275
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду