«Україна» запускає спортивні новини з Олексієм Крапивком

1 Березня 2012
8032
1 Березня 2012
15:52

«Україна» запускає спортивні новини з Олексієм Крапивком

8032
«Україна» запускає спортивні новини з Олексієм Крапивком

1 березня на телеканалі «Україна» стартує інформаційна програма «События. Спорт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17:10 і 19:20, її вестиме екс-ведучий новин телеканалу «Сіті» Олексій Крапивко (на фото).

 

Журналісти проекту знайомитимуть глядачів з актуальними спортивними подіями: футбольними, баскетбольними, хокейними і тенісними матчами, а також досягненнями українців у спорті.

 

Виробництвом програми займатиметься телеканал «Футбол».

 

«Новини спорту повинні бути невід'ємним елементом в ефірі будь-якого національного каналу, - розповідає Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол» і «Футбол +». - Основне завдання нашої програми - розповісти глядачам про найсвіжіші спортивні події у світі. Напередодні Євро-2012, звичайно ж, значна частка "Событий. Спорт" стосуватиметься підготовки до цього турніру».

 

Довідка:

Олексій Крапивко народився і виріс в Херсоні. Закінчив Херсонський національний університет, факультет кібернетики. Починав свою кар'єру як радіоведучий. На телебаченні працює вже більше 9 років. За цей час Олексій був ведучим, журналістом і редактором на регіональних і національних каналах, у тому числі ведучим програми «Звана вечеря» на каналі СТБ, проекту «Один день» на К1 та ведучим новин на «Сіті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8032
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
к1
4439 дн. тому
Ужас. Леша, мы же знаем, что ты слаб...
CІТІвець
4439 дн. тому
Леша! Поздравляю!!!! Ті как всегда крут))) Тел. твой не могу найти, что бы поздравить... Прийдется искать в соцсетях))) Удачки на новом месте!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду