Нові ведучі новин К1 – Інна Шевченко та Олексій Крапивко

13 Лютого 2008
25837
13 Лютого 2008
16:39

Нові ведучі новин К1 – Інна Шевченко та Олексій Крапивко

25837
Нові ведучі новин К1 – Інна Шевченко та Олексій Крапивко
Новими ведучими інформаційної програми «Один день» телеканалу К1 стали Інна Шевченко та Олексій Кропивко. Вони прийшли на місце Олексія Ліхмана та Марини Леончук.
 
За словами директора ТОВ «Національні інформаційні системи» Антона Нікітіна, заміна обумовлена переходом Олексія Ліхмана на ранкові «Новини» на «Інтері». «Оскільки на каналі К1 діє принцип парного ведення, нові ведучі підбирались саме виходячи з нього. Олексій Крапивко та Інна Шевченко органічно працюють у кадрі вдвох. Ми розглядаємо їх як перспективний тандем ведучих», - каже пан Нікітін. Раніше Інна Шевченко вела новини на ТРК «Київ», а Олексій Крапивко – програму «Звана вечеря» на каналі СТБ.
 
За словами Антона Нікітіна, Марина Леончук «залишається у кадровому резерві медіагрупи «Інтер»; зараз ми визначаємо, в якому саме проекті вона буде задіяна».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25837
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дедушка
5881 дн. тому
А виказала себе шановна Леончук тим,що звичайний глядач ваших прізвищ і не згадає! Дуже вже шаблонно-телевізійно висловлюєьесь "Лихман-Леончук". Так шо ти хоть "direktor", хоть "дядя" - а адрес то у тебе один і той самий....Переступи та забудь! - навіщо принижуєшся?...
Дедушка
5881 дн. тому
А "невдоволена" мабуть сама Леончук - бо ходять чутки, що її ...того з каналу ...за профессіональну непригодність....Бо як на мене, ці ведучі цікаві! Хлопець може трошки ще затиснутий,але все попереду!
дядя
5884 дн. тому
ужасные новости с ужасными ведущими! на лихмана с леончук было приятно смотреть. теперь программа напоминает "сильськи висти"
ГЛЯДАЧ
5885 дн. тому
Інна Шевченко - класна ведуча! Інтилігентна та природня! А ще їй хочеться вірити! А от Крапивко....не дотягує...йому б ще кілька років повчитися та розуму набратися!
Маня
5886 дн. тому
Инну Шевченко действительно можно назвать ведущей. А вот Алексей Кропивко - просто {CENSORED}!!! Ни опыта, ни представительной внешности. Обратно на "звану вечерю"!!
direktor
5886 дн. тому
Ну и {CENSORED}! Был интеллигентный канал... Это просто плохая пародия на Лихман-Леончук.Такое впечатление, что К-1 просто решили похоронить.
Люсьен
5886 дн. тому
Леша не просто хороший ведущий, а очень хороший! Режиссёр, ты не прав
Режиссёр
5886 дн. тому
Кто хороший ведущий? Лёша? :)) Не смеште, он пока вовсе не ведущий. Любуется собой в кадре и только. Аж противно смотреть!
Славик
5887 дн. тому
Леша - хороший ведущий. Удачи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду