3 вересня на СТБ стартує кулінарне реаліті-шоу «Звана вечеря»

29 Серпня 2007
17710
29 Серпня 2007
11:25

3 вересня на СТБ стартує кулінарне реаліті-шоу «Звана вечеря»

17710
3 вересня на СТБ стартує кулінарне реаліті-шоу «Звана вечеря»

3 вересня на СТБ стартує нове розважальне реаліті-шоу власного виробництва «Звана вечеря». Програма виходитиме о 18.10 відразу після новин.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, в цій кулінарній програмі зовсім не обовязково добре готувати, головне – створити атмосферу свята та затишку. Програма зніматиметься у помешканнях героїв.

 

На кожному тижні у шоу беруть участь пятеро людей «найрізноманітніших професій, віку, захоплень та кулінарних смаків», кожен із яких по черзі запрошує в гості решту учасників шоу. Протягом 5 днів вони змагатимуться за звання найгостиннішого, і у пятницю визначатиметься  переможець.

 

Ведучим «Званої вечері» стане Олексій Крапивко, відомий українській аудиторії як журналіст «Радіо Свобода».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17710
Теги:
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга 56 років Київ
5867 дн. тому
"звана вечеря" втратила свою родзинку без Олексія Кропивка
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду