«MTV Україна» запускає хіт-парад від українських зірок Star Chart

29 Лютого 2012
2609
29 Лютого 2012
16:23

«MTV Україна» запускає хіт-парад від українських зірок Star Chart

2609
«MTV Україна» запускає хіт-парад від українських зірок Star Chart

4 березня на «MTV Україна» стартує проект власного виробництва Star Chart - особистий хіт-парад кліпів українських селебрітіз. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У Star Chart зірки розповідатимуть про свої улюблені кліпи, музику, яка вплинула на їхнє життя та творчість, а також цікаві історії, пов'язані з їхніми кумирами.

 

Перший випуск Star Chart вийде за участі композитора, саундпродюсера та музиканта Євгена Філатова (він же - The Maneken). У програмі покажуть такі музичні відео, як One Life Stand гурту Hot Chip, Civilization від Justice, Days Go By від Dirty Vegas.

 

У подальших випусках проекту знімуться Іван Дорн, Макс Барських, Алан Бадоєв, Гайтана, Святослав Вакарчук, Jamala, гурт «Бумбокс» та багато іншимх українських селебрітіз.

 

Star Chart виходитиме щонеділі о 21:45.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2609
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Beavis
4449 дн. тому
"У подальших випусках проекту знімуться Іван Дорн, Макс Барських, Алан Бадоєв" It sucks, dude (c) Butthead
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду