Олена Шрамко очолила «Контракти»

28 Лютого 2012
11959
28 Лютого 2012
23:06

Олена Шрамко очолила «Контракти»

11959
Олена Шрамко очолила «Контракти»

Головним редактором ділового журналу «Контракти» стала Олена Шрамко. Як повідомляє сайт reklamaster.com, Олена Шрамко керуватиме об'єднаною редакцією журналу і порталу kontrakty.ua.

 

З листопада 2011 року Олена Шрамко очолювала редакцію kontrakty.ua. З 2004 по 2008 роки вона була головним редактором нині закритого «Делового журнала», а перед тим працювала у тижневику «Деловая столица».

 

Як писала «Детектор медіа», у січні головний редактор «Контрактів» Яна Мойсеєнкова після 8 років роботи у виданні вирішила залишити його.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду