Яна Мойсеєнкова залишає «Контракти». Видання шукає нового головреда (ОНОВЛЕНО)

6 Лютого 2012
12373
6 Лютого 2012
15:50

Яна Мойсеєнкова залишає «Контракти». Видання шукає нового головреда (ОНОВЛЕНО)

12373
Яна Мойсеєнкова залишає «Контракти». Видання шукає нового головреда (ОНОВЛЕНО)

Яна Мойсеєнкова залишає посаду головного редактора ділового журналу «Контракти» за особистими обставинами. Про це повідомляє Liga.net з посиланням на повідомлення видавничого дому «Галицькі контракти».

 

Яна Мойсеєнкова керувала редакцією «Контрактів» із жовтня 2004 року (із серпня була в. о. головного редактора). До цього обов'язки головного редактора і генерального директора суміщав Микола Шейко.

 

У коментарі «Детектор медіа» Яна Мойсеєнкова пояснила своє рішення бажанням взяти творчу відпустку. Тож поки що вона працювати нікуди не йде і планує після звільнення відпочити. У «Контрактах» вона має намір здати ще два лютневі номери журналу. «В ідеалі було б передати справи особисто новому головному редактору», - зауважила пані Мойсеєнкова.

 

Видавничий дім «Галицькі контракти» вже оголосив конкурс на посаду головного редактора об'єднаної редакції друкованого журналу «Контракти» й інтернет-ресурсу Kontrakty.ua.

 

Вимоги до претендентів: досвід редакторської роботи у великих ЗМІ від п'яти років, навики планування і редагування змісту друкованого або електронного ЗМІ, лідерські якості, бажання і вміння керувати творчим колективом.

 

Резюме просять надсилати на адресу gazeta@gc.kiev.ua з поміткою «Резюме головного редактора».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12373
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
местный
4461 дн. тому
Яна - суперский редактор. Лучший из тех, кого я видел в трех редакциях. И человек приличный. Жаль, что уходит, но для нее так будет лучше.
Олександр Михельсон
4462 дн. тому
SamTakyj // 06.02.2012 16:37:35 - Це Мойсеєнкова без досвіду й без здібностей??? Поіржав :))) Хороший у тебе нік, друже - адекватний!
NeTakyj
4462 дн. тому
Чего и кого только только не встретишь в комментах. В основном тех, кто понятия не имеет о чем , и о ком они пишут
SamTakyj
4463 дн. тому
А навіщо досвід? Ще напишіть: "професійні здібності". Мойсенкова ж працювала без того і іншого - і он скільки протрималася, практично до смерті видання.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду