Елена Шрамко стала главным редактором "Делового журнала" Interfax

8 Червня 2004
1701
8 Червня 2004
12:32

Елена Шрамко стала главным редактором "Делового журнала" Interfax

1701
Елена Шрамко стала главным редактором "Делового журнала" Interfax
Заместитель главного редактора делового еженедельника "Деловая столица" Елена Шрамко заняла должность главного редактора издания "Деловой журнал".

Е.Шрамко сообщила, что в качестве редактора отдела в "Деловой столице" ее заменит Наталья Парака, автомобильным направлением будет заниматься Людмила Ксенз.

В "Деловой столице" Е.Шрамко также отвечала за освещение новостей алкогольного и табачного рынка, рынка рекламы.

Ежемесячный "Деловой журнал" выходит с сентября 2003 года. Тираж - 10 тыс. экземпляров, в планах - расширение до 30 тыс. Учредитель и издатель - предприятие с иностранными инвестициями Perekhid Business Publishing, которое также издает мужской журнал EGO.

Ранее главным редактором "Делового журнала" был Владимир Корнилов.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1701
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду