«Час. Підсумки дня» перевищили середні показники 5-го каналу

28 Лютого 2012
7318
28 Лютого 2012
18:30

«Час. Підсумки дня» перевищили середні показники 5-го каналу

7318
«Час. Підсумки дня» перевищили середні показники 5-го каналу

27 лютого прем'єра програми «Час. Підсумки дня» на 5-му каналі взяла рейтинг 1,4%, частку 3,12% за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+». Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники проекту нижчі - 1,1%, частка 2,4%.

 

Проект тривав з 19:30 до 21:31.

 

5 канал минулого тижня (20-26 лютого) мав середню частку 1,32% за «50 тис.+» та 1,12% за «Всією Україною». Таким чином програма перевищила середні показники каналу, а також слоту, адже середня частка цього слоту на 5-му в будні лютого 2012 року становила 1,66% за 18+, «50 тис.+», повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучий проекту Сергій Дорофеєв після першого ефіру наголосив: «Я сподіваюся, що формат з двома ведучими, які представляють критичні аргументи на адресу і влади, й опозиції, дозволяє підводити підсумки дня максимально об´єктивно й незаангажовано. Велика ставка робиться на "свіжий погляд". Як показав перший ефір, до цієї людини прислухаються всі сторони, і саме ці люди деколи нагадуватимуть політикам чиї інтереси вони повинні ставити понад усе»

 

Нагадаємо, «Час. Підсумки дня» - нове щоденне аналітичне ток-шоу. Ведучі - Святослав Цеголко, Сергій Дорофеєв та Роман Чайка - вестимуть програму в режимі ротації.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine та ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7318
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду