27 лютого на «5 каналі» - час підводити підсумки дня

24 Лютого 2012
9598
24 Лютого 2012
17:20

27 лютого на «5 каналі» - час підводити підсумки дня

9598
ПРЕС-РЕЛІЗ
27 лютого на «5 каналі» - час підводити підсумки дня

У понеділок, 27 лютого, о 19:30 на «5 каналі» стартує щоденне аналітичне ток-шоу «Час. Підсумки дня».

 

Ведучі Святослав Цеголко, Сергій Дорофеєв та Роман Чайка вестимуть програму в режимі ротації.

 

Загальний хронометраж прямого ефіру передачі «Час. Підсумки дня» півтори години, розділені на 4 блоки. Інформаційне наповнення: сюжети, прямі включення, випуски новин, залучення аудиторії через соціальні мережі, анонс подій наступного дня.

 

Володимир Мжельський, шеф-редактор «5 каналу»:

«Цей продукт - результат, до якого ми йшли декілька років. Ми мали завжди різні дискусійні студії, в які запрошували політологів, експертів, людей політики, культури, мистецтва, журналістів. Наявність власного великого павільйону дала можливість поєднати все це в єдине щоденне ток-шоу,  із яскравою відмінністю від тижневих проектів на великих каналах».

 

Головною відзнакою нового ток-шоу є представлення «свіжого погляду» на кожну тему дискусії в студії.  «Свіжим поглядом» редакторська група проекту вважає аполітичних персон, моральних авторитетів суспільства, мислячих  людей, чия думка завжди цікава, але не є буденно-публічною.

 

Сергій Дорофеєв, автор-ведучий програм на «5 каналі»:

«Для того, аби скоротити дистанцію між телебаченням і глядачем, ми вирішили застосувати прийом, добре відомий у американській журналістиці. Принцип «свіжої голови», а в нашому випадку «свіжого погляду», це коли  людина не має прямого відношення до теми що обговорюється, але як громадянин має свою точку зору і не може лишитися осторонь. В цій людині глядач може впізнати себе, можливо вони навіть говорять одні й ті ж слова, різниця лише у тому, що наш гість вимовляє їх у студії, а глядачі біля екранів своїх телевізорів».

 

«5 канал» пропонує глядачам долучитися до обрання претендентів на звання «свіжих голів», думку яких було б цікаво дізнаватися щоденно у програмі «Час. Підсумки дня». Проголосувати та запропонувати свій варіант можна за адресою:  http://www.facebook.com/Chas.Pidsumky.Dnya

 

Також, новим кроком у бік наближення до глядача стане залучення як учасників - «героїв», громадян безпосередньо пов'язаних з темою програми.

 

Дивіться головне аналітичне ток-шоу «Час. Підсумки дня» щодня, з 27 лютого о 19:30 на «5 каналі». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба 5-го каналу
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду