Сергій Тулуб вважає знеструмлення черкаського обласного радіо «логічним результатом недбалості»

27 Лютого 2012
9398
27 Лютого 2012
15:45

Сергій Тулуб вважає знеструмлення черкаського обласного радіо «логічним результатом недбалості»

9398
Сергій Тулуб вважає знеструмлення черкаського обласного радіо «логічним результатом недбалості»

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб заявив, що ті умови, в яких працюють журналісти Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ», неприйнятні для роботи. Про це він зазначив під час прес-конференції 27 лютого, повідомляє видання «Прочерк».

 

Він наголосив, що «схопився за голову», коли побував у кабінетах обласного радіо, які знаходяться у будівлі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій: «Де ж керівництво? Де керівники? Про що вони думають? Люди працюють в таких, до речі, небезпечних умовах. Оці різні електротехнічні прибори... Вони в такому стані! Я просто за голову схопився. Я сказав: а де ж наші інспектори, керівники, які повинні відповідати за це?», - говорить Сергій Тулуб.

 

Нещодавнє знеструмлення приміщення радіо фахівцями з пожежної безпеки Сергій Тулуб називає «логічним результатом недбалості, недобросовісного відношення до роботи, до робочого місця». «І тут вина не лише керівництва, а й тих, хто там працює. Чого ж ви мовчали? Чого ж ви сидите там? Відбуваєте, чи що? І взагалі виховані люди, коли до них приходять, хоча б вітаються!», - резюмував голова ОДА.

 

Нагадаємо, 23 лютого працівники обласного управління держтехногенбезпеки знеструмили приміщення Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ» в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації. Через це працівники перейшли працювати до загальної редакції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду