detector.media
27.02.2012 15:45
Сергій Тулуб вважає знеструмлення черкаського обласного радіо «логічним результатом недбалості»

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб заявив, що ті умови, в яких працюють журналісти Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ», неприйнятні для роботи. Про це він зазначив під час прес-конференції 27 лютого, повідомляє видання «Прочерк».

 

Він наголосив, що «схопився за голову», коли побував у кабінетах обласного радіо, які знаходяться у будівлі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій: «Де ж керівництво? Де керівники? Про що вони думають? Люди працюють в таких, до речі, небезпечних умовах. Оці різні електротехнічні прибори... Вони в такому стані! Я просто за голову схопився. Я сказав: а де ж наші інспектори, керівники, які повинні відповідати за це?», - говорить Сергій Тулуб.

 

Нещодавнє знеструмлення приміщення радіо фахівцями з пожежної безпеки Сергій Тулуб називає «логічним результатом недбалості, недобросовісного відношення до роботи, до робочого місця». «І тут вина не лише керівництва, а й тих, хто там працює. Чого ж ви мовчали? Чого ж ви сидите там? Відбуваєте, чи що? І взагалі виховані люди, коли до них приходять, хоча б вітаються!», - резюмував голова ОДА.

 

Нагадаємо, 23 лютого працівники обласного управління держтехногенбезпеки знеструмили приміщення Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ» в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації. Через це працівники перейшли працювати до загальної редакції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY