Дніпропетровська міліція заявляє, що не здійснює оперативних заходів щодо Філатова

27 Лютого 2012
5311
27 Лютого 2012
13:43

Дніпропетровська міліція заявляє, що не здійснює оперативних заходів щодо Філатова

5311
Дніпропетровська міліція заявляє, що не здійснює оперативних заходів щодо Філатова

ГУМВС України в Дніпропетровській області заявляє, що заступник генерального директора інформаційного агентства УНІАН Борис Філатов не є фігурантом кримінальних справ та відносно нього оперативних заходів не здійснюються. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», Борис Філатов заявляє, що за ним стежать правоохоронці, які помилково вважають його власником телевізійних каналів - 9-го та 34-го - та інших ЗМІ, до яких він не має відношення.

 

У коментарі «Детектор медіа» Борис Філатов зазначив, що попри заяву міліції, він переконаний, що проти нього таки порушена оперативно-розшукова справа. Її ініціатором він називає заступника начальника обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю Олексія Харткевича.

 

«За моїми даними у нього у МВС чи Генпрокуратурі є родичі. Він збирає інформацію на бізнесменів та підприємців, не пов'язаних один з одним, потім їх записують до фінансових донорів різних організовано-злочинних груп. І туди ж для більшої значимості записують журналіста. При цьому мою роль перебільшують. Як я вже розказував, мене чомусь вважають власником 9-го та 34-го каналів, які я використовую для впливу на громадську думку в інтересах регіонального злочинного угрупування. Ця вся інформація передається у Київ родичам. А ті у свою чергу на нарадах надають ці документи, і потім вони знову надходять до УБОЗ Дніпропетровська», - сказав він. Також він додав, що за цим фактом іде розслідування ГУМВС Дніпропетровської області.

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС Олексій Щербатов сказав «Детектор медіа», що в нього такої інформації немає і йому додати нічого до попереднього коментаря про те, що ніякі оперативні заходи щодо пана Філатова не здійснюються.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5311
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду