detector.media
27.02.2012 13:43
Дніпропетровська міліція заявляє, що не здійснює оперативних заходів щодо Філатова

ГУМВС України в Дніпропетровській області заявляє, що заступник генерального директора інформаційного агентства УНІАН Борис Філатов не є фігурантом кримінальних справ та відносно нього оперативних заходів не здійснюються. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», Борис Філатов заявляє, що за ним стежать правоохоронці, які помилково вважають його власником телевізійних каналів - 9-го та 34-го - та інших ЗМІ, до яких він не має відношення.

 

У коментарі «Детектор медіа» Борис Філатов зазначив, що попри заяву міліції, він переконаний, що проти нього таки порушена оперативно-розшукова справа. Її ініціатором він називає заступника начальника обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю Олексія Харткевича.

 

«За моїми даними у нього у МВС чи Генпрокуратурі є родичі. Він збирає інформацію на бізнесменів та підприємців, не пов'язаних один з одним, потім їх записують до фінансових донорів різних організовано-злочинних груп. І туди ж для більшої значимості записують журналіста. При цьому мою роль перебільшують. Як я вже розказував, мене чомусь вважають власником 9-го та 34-го каналів, які я використовую для впливу на громадську думку в інтересах регіонального злочинного угрупування. Ця вся інформація передається у Київ родичам. А ті у свою чергу на нарадах надають ці документи, і потім вони знову надходять до УБОЗ Дніпропетровська», - сказав він. Також він додав, що за цим фактом іде розслідування ГУМВС Дніпропетровської області.

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС Олексій Щербатов сказав «Детектор медіа», що в нього такої інформації немає і йому додати нічого до попереднього коментаря про те, що ніякі оперативні заходи щодо пана Філатова не здійснюються.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY