Партнери марафону «Віктор Янукович. Рік другий» відмовилися надати техніку (ОНОВЛЕНО)

26 Лютого 2012
8683
26 Лютого 2012
12:13

Партнери марафону «Віктор Янукович. Рік другий» відмовилися надати техніку (ОНОВЛЕНО)

8683
Партнери марафону «Віктор Янукович. Рік другий» відмовилися надати техніку (ОНОВЛЕНО)

Організатори інтернет-марафон «Віктор Янукович. Рік другий», присвяченого підсумкам другого року президентства Віктора Януковича зіштовхнулися з технічними проблемами. 

 

«Відразу кілька наших партнерів з різних причин не змогли надати необхідну техніку для проведення інтернет-марафону», - відзначив у блозі на сайті «Української правди» один з організаторів Мустафа Найєм.

 

По допомогу вони звернулися до колег. Менше, ніж за добу проблему було вирішено.

 

Проведення марафону, як повідомляла «Детектор медіа», заплановане на 27 лютого. Ефір розпочнеться о 14:00. Організатором проекту виступило творче об'єднання «Четверта студія», до якої, окрім Мустафи Найєма, увійшли Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков і Ольга Сушко.

 

Монтаж обладнання відбуватиметься у режимі прямого ефіру: тестова трансляція розплчнеться сьогодні, 26 лютого, опівночі.

 

Слідкувати за подіями марафону можна буде на таких сайтах, як «Детектор медіа», «Українска правда», «Коммерсантъ-Украина», «Корреспондент.net», DT.UA, «Лівий берег», «Главком» та інших.

 

 

 

Минулого року «Четверта студія» провела інтернет-марафони «Рік перший» 28 лютого до першої річниці Віктора Януковича та «Революція. 7 років потому» 22 листопада до сьомої річниці Помаранчевої революції. 

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8683
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду