detector.media
26.02.2012 12:13
Партнери марафону «Віктор Янукович. Рік другий» відмовилися надати техніку (ОНОВЛЕНО)

Організатори інтернет-марафон «Віктор Янукович. Рік другий», присвяченого підсумкам другого року президентства Віктора Януковича зіштовхнулися з технічними проблемами. 

 

«Відразу кілька наших партнерів з різних причин не змогли надати необхідну техніку для проведення інтернет-марафону», - відзначив у блозі на сайті «Української правди» один з організаторів Мустафа Найєм.

 

По допомогу вони звернулися до колег. Менше, ніж за добу проблему було вирішено.

 

Проведення марафону, як повідомляла «Детектор медіа», заплановане на 27 лютого. Ефір розпочнеться о 14:00. Організатором проекту виступило творче об'єднання «Четверта студія», до якої, окрім Мустафи Найєма, увійшли Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков і Ольга Сушко.

 

Монтаж обладнання відбуватиметься у режимі прямого ефіру: тестова трансляція розплчнеться сьогодні, 26 лютого, опівночі.

 

Слідкувати за подіями марафону можна буде на таких сайтах, як «Детектор медіа», «Українска правда», «Коммерсантъ-Украина», «Корреспондент.net», DT.UA, «Лівий берег», «Главком» та інших.

 

 

 

Минулого року «Четверта студія» провела інтернет-марафони «Рік перший» 28 лютого до першої річниці Віктора Януковича та «Революція. 7 років потому» 22 листопада до сьомої річниці Помаранчевої революції. 

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY