Кисельов запросив Яценюка, але той не зможе прийти

16 Лютого 2012
6931
16 Лютого 2012
16:57

Кисельов запросив Яценюка, але той не зможе прийти

6931
Кисельов запросив Яценюка, але той не зможе прийти

На ефір суспільно-політичного ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» у п'ятницю, 17 лютого, запросили лідера політичної партії «Фронт змін» Арсенія Яценюка. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на ведучого програми Євгена Кисельова.

 

«Ждем в гости одного из лидеров оппозиции Арсения Яценюка. Пока, правда, он не подтвердил свое участие. Мы еще вчера направили ему приглашение. Надеюсь, что в ближайшее время получим ответ», - сказал пан Кисельов.

 

Прес-секретар Арсенія Яценюка Ольга Лаппо підтвердила «Телекритиці» факт запрошення. Але політик не зможе прийти. «Ми їм відповіли, що, на жаль, це неможливо: в Арсенія Петровича була запланована поїздка, яку неможливо скасувати», - пояснила пані Лаппо.

 

За словами Євгена Кисельова, також очікується, що гостем студії стане російський опозиційний політик Володимир Мілов. «Мы продолжаем следить за предвыборной ситуацией в России. Также подробно поговорим о драматических событиях в Афинах», - повідомив він.

 

Ведучий «Великої політики» відзначив, що цей п'ятничний ефір буде незвичним, адже крім політичних тем у ньому обговорюватимуть вихід на екрани нового російсько-українсько-німецького фільму «Чотири дні в травні» режисера Ахіма фон Борреса. «Это возможно, первая попытка по-новому взглянуть на многие события, которые происходили в 1945 году в отношениях между победителями и побежденными. У нас в гостях будет сам режиссер картины и знаменитые актеры в ней снявшиеся - Алексей Гуськов и Андрей Мерзлыкин», - сказав Євген Кисельов.

 

Також фрагмент програми присвятять Вітні Х'юстон, смерть якої стала одним з найгучніших подій останніх днів і яку ховатимуть 18 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6931
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду