Нацрада звільнила свого дніпропетровського представника та головного юриста

15 Лютого 2012
8705
15 Лютого 2012
16:53

Нацрада звільнила свого дніпропетровського представника та головного юриста

8705
Нацрада звільнила свого дніпропетровського представника та головного юриста

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 15 лютого звільнила начальника управління правового забезпечення Михайла Пушкаренка.

 

Пана Пушкаренка звільнено за власним бажанням з 6 березня після закінчення його відпустки. Він працював на цій посаді із 7 лютого 2007 року. Поки що «Телекритиці» не вдалося з ним зв'язатися, щоб отримати коментар.

 

На попередньому засіданні, 8 лютого, Нацрада вирішила звільнити свого представника у Дніпропетровській області Володимира Величка.

 

Причина - закінчення терміну строкового трудового договору. Пана Величка звільняють з 20 лютого, після чого буде оголошено конкурс на заміщення вакантної посади.

 

Як відомо, відповідно до статті 11 закону про Нацраду, представник Національної ради призначається на конкурсній основі строком на чотири роки. По закінченні цього терміну його обов'язково звільняють та оголошують конкурс на посаду, у якому він знову може брати участь.

 

За словами Володимира Величка, він пропрацював представником рівно чотири роки та планує брати участь у конкурсі на цю посаду, коли його оголосять.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8705
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду