Нацрада поміняла керівника апарату

2 Листопада 2011
13327
2 Листопада 2011
15:45

Нацрада поміняла керівника апарату

13327
Ним став екс-член НКРЗ
Нацрада поміняла керівника апарату

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила керівником апарату колишнього члена Національної комісії з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) Володимира Пащука. Таке рішення було прийняте на засіданні 2 листопада, повідомляє прес-служба регуляторного органу.

 

Зазначимо, що кадрового питання не було в порядку денному Нацради і воно не розглядалося на черговому засіданні 2 листопада. Однак, як розповів «Детектор медіа» голова Нацрада Володимир Манжосов, регуляторний орган провів 2 листопада два засідання - друге з одним питанням про призначення керівника апарату. «Ця кандидатура погоджена з усіма членами Нацради, за неї проголосували всі шестеро присутніх на засіданні», - наголосив він.

 

За його словами, попередній керівник апарату Валерій Межинський 1 жовтня пішов на пенсію.

 

Володимир Петрович Пащук народився 3 серпня 1965 року в місті Корюківці Чернігівської області. 1987 року закінчив Одеський електротехнічний інститут зв'язку ім. О.С. Попова за спеціальністю «Автоматичний електрозв'язок» та здобув кваліфікацію інженера електрозв'язку. 2000 року отримав диплом Маастріхської школи менеджменту (Нідерланди) за спеціальністю загальний та стратегічний менеджмент.

 

З 1994 року по 2007 рік обіймав керівні посади в телекомунікаційних компаніях ЗАТ «Утел», ЗАТ «Український мобільний зв'язок». У 2007 році працював першим заступником начальника Державної інспекції зв'язку. У вересні 2007 року був призначений членом НКРЗ. У лютому 2011 року був звільнений президентом, який повністю змінив склад НКРЗ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13327
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
4559 дн. тому
Рідка сволота. Цікаво хто його туди рекомендував. Ю.Морока чи Олійник В.Ф.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду