Найвпливовіші джерела інформації у Севастополі – ТБ і знайомі

11 Лютого 2012
9158
11 Лютого 2012
11:35

Найвпливовіші джерела інформації у Севастополі – ТБ і знайомі

9158
Пресі довіряють менше
Найвпливовіші джерела інформації у Севастополі – ТБ і знайомі
Найпоширенішим джерелом інформації для севастопольців є телебачення (73%). Також вони покладаються на спілкування зі знайомими (49%) і, рідше, на друковані ЗМІ (39%). Соціальними мережами користуються кожен п'ятий житель Севастополя (20%).
 
Такі дані громадської організації «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень», повідомляє ForPost.
 
 
 
Дослідження щодо рівня впливу місцевих засобів масової інформації проводилося у  січні у Севастополі. В опитуванні взяло участь 1080 респондентів у віці від 18 років, за вибіркою, що «репрезентує доросле населення міста за основними соціально-демографічними показниками». Теоретична похибка вибірки не перевищує 3%, при ймовірності 0,95. 
 
Також під час дослідження було визначено найпопулярніші ЗМІ регіону. Найпопулярнішим місцевим каналом, за даними опитування, є СГРТРК (СТВ). Також севастопольці налають перевагу ТРК «Чорноморська» і телеканалу «1 Севастопольський».
 
 
Рейтинг популярності регіональных телеканалів
за частотою перегляду новинного та інформаційного контенту: 
 
 
 
Рейтинг популярності друкованих ЗМІ
                     за частотою прочитання новинного та інформаційного контенту:  
 
 
 
Рейтинг популярності регіональних новинних вебресурсів серед респондентів,
які отримують інформацію про життя міста на новинних сайтах: 
 
 
 
Рейтинг популярності соцмереж, у яких отримують інформацію зареєстровані користувачі: 
 
 
«Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень» - неурядова громадська організація, створена в 2011 році соціологами та дослідниками. Місією організації є висвітлення в Севастополі соціальних та суспільно-політичних процесів і тенденцій в масштабах міста і України.
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду