До Княжицького прийдуть Забзалюк, Кожем’якін, у Безулик говоритимуть про нові правила слідства

9 Лютого 2012
6484
9 Лютого 2012
13:41

До Княжицького прийдуть Забзалюк, Кожем’якін, у Безулик говоритимуть про нові правила слідства

6484
До Княжицького прийдуть Забзалюк, Кожем’якін, у Безулик говоритимуть про нові правила слідства

9 лютого у політичному ток-шок ТВі «Вечір з Миколою Княжицьким» говоритимуть про тушки в парламенті. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Дискутуватимуть щодо таких питань:

 

- 450 тисяч доларів, або скільки коштує одна парламентська тушка? Про це колишній член групи «Реформи заради майбутнього» Роман Забзалюк.

 

- Якою командою Блок Юлії Тимошенко іде на вибори-2012, хто очолить список та чи буде вкотре змінено виборчий закон? Про це лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

 

- Що приховують нинішні приватизатори українських підприємств? Та скільки державних грошей вони крадуть? Про це - екс-голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.

 

- Як жила Україна в часи нацистської окупації та які таємниці тих часів приховувала офіційна радянська історіографія? Про це - голландський історик, професор Карел  Беркхоф.

 

- Чому вдалося Грузії та не вдається Україні? Про досвіт грузинських реформ та боротьбу з корупцією, - російський економіст Лариса Буракова.

 

- Чи є в Україні попит на старовинну національну музику? Про це  учасники гурту «Хорея козацька» та її лідер Тарас Компаніченко.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

О 22:00 на 5-му каналі у суспільно-політичному ток-шоу «РесПубліка з Анною Безулик» говоритимуть про нові правила слідства та суду, а саме:

 

- Президентська «Магна карта»: чи стане новий Кримінально-процесуальний кодекс українською Хартією вольностей?

- «З клітки - на волю?»: чим у проекті кодексу забезпечено презумпцію невинуватості людини?

- Бути судженим рівними: в яких випадках українці матимуть право на «суд присяжних»?

- «Запобіжники для слабких»: як унеможливити «вибивання» доказів та тиск на потерпілих?

- «Ні - праву сильного!»: чи зможе «нова редакція» кодексу захистити громадян України від свавілля влади?

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду