На «Інтер» перейшов креативний директор Ogilvy & Mather

7 Лютого 2012
9764
7 Лютого 2012
17:46

На «Інтер» перейшов креативний директор Ogilvy & Mather

9764
На «Інтер» перейшов креативний директор Ogilvy & Mather

6 лютого креативним продюсером промо-департаменту каналу «Інтер» призначили Михайла Валеєва. Про це повідомляє «Медіаняня».

 

Раніше пан Валеєв працював креативним директором рекламного агентства Ogilvy & Mather, яке другий рік поспіль визнається агентством року за версією Всеукраїнської рекламної коаліції.

 

Довідка:

Михайло Валеєв народився 30 січня 1974 року. Працював в рекламних агенціях Linea12/McCann Erickson, Propaganda Ogilvy, Scholz&Friends, Ogilvy & Mather.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9764
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2Настя
4460 дн. тому
А из кого по-вашему делать руководителя? из журналистов? пусть растут профессионально - а то приходит чудо из института в лучшем случае, - двух слов связать нормально не может, а уж объяснить кому-то что нужно , - так вообще кошмар
2Nastya
4461 дн. тому
А ви вже створили ячейку журналістської профспілки? Якщо не - не трендіть, а створюйте. Тоді й поговорите з менеджментом про те, хто чиї зарплати займає.
Nastya
4461 дн. тому
Интересный должности появились. И сколько еще нужно раздувать штат такими "супер шефами"? вот что он реально будет делать? Странно что еще нету приставки - продюсер, как это модно сейчас. Пошла тенденция вообще с администраторов и квн-щиков делать руководителей...кашмар.. Это в то время, как профессиональным журналистам годами приходится устраиваться в штат и что-то добиваться в жизни, доказывать руководству. Так те, хоть что-то делают полезное. А эти креативные директоры, продюсеры и еще кучу всяких непонятных новоиспеченных "шефов" - штаны протирают занимая чужое место и чужую зарплату(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду