Педан вестиме «Пакуй валізи» на Новому

7 Лютого 2012
13937
7 Лютого 2012
13:30

Педан вестиме «Пакуй валізи» на Новому

13937
Педан вестиме «Пакуй валізи» на Новому

Ведучим шоу Нового каналу «Пакуй валізи», яке планується до весняного сезону, стане Олександр Педан. Про це йдеться на офіційній сторінці Нового каналу у Facebook.

 

Зйомки проекту розпочинаються з 14 лютого.

 

Як писала ТК, шоу знімається за французьким форматом Honey, Pack the Bags!

 

Нагадаємо, Новий придбав цей формат у французького дистриб'ютора Banijay Group. Оригінальна версія шоу виробництва компанії Air Productions вийшла наприкінці березня 2011 року в ефірі французького телеканалу France 2.

 

За форматом цього шоу, з присутніх у залі глядачів відбирають трьох людей для участі в різних незвичайних конкурсах, на зразок малювання картини пензликом, зафіксованим на потилиці, або ж пошуку предмета у ванній, яка заповнена піною.

 

Яке саме завдання випаде, залежить від чисел на валізах, обраних учасниками на спеціальній ігровій каруселі. Чим більше число, тим складніше завдання і вищий бал, який отримає учасник за його виконання. Перший, хто набере 21 очко, проходить у фінал, де можна виграти квиток на морський круїз, певну суму грошей або з такою ж вірогідністю втратити все вигране до цього.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13937
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ейяфятлайокютль
4433 дн. тому
Повністю погоджуюся зі "сумним смайлик"! Все те, що зараз твориться на (Н) - справжній жах. Я не розумію, навіщо керівництво так знущається над глядачами і над самим каналом, який позиціює себе, як молодіжний, показуючи програми з крутими на 2006 рік графічним оформленням та декораціями. Візьміть хоча б "Ревізор", та на Тернопільському ТБ і то заставки - сучасніші. Вже мовчу про інші республіканські канали, котрі вже давно це зрозуміли і продовжують радувати глядача новими картинками, студіями, ведучими, проектами... Отже, поки вельмишановне керівництво (Н) не збагне, що на дворі 2012 рік (!), доти їхні рейтинги граційно котитимуться на долину... Дивись, а там не за горами із Тонісом конкурувати почнуть :)
:(
4433 дн. тому
Усі передачі "Нового" нагадують напівп"яну забаву на сільському весіллі. Все знято якось дешево, ніби нашвидкоруч, аби ефір забити!
Марина Валаева
4433 дн. тому
На манеже все те же. Ну как топ-менеджеры канала не понимают, что иъх рейтинги упали только потому, что Новый превратили в какое-то село, с одними и теми же лицами, программами. От педанов, ефросининых, притул и фреймутов уже аж мутит....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду