Новий канал готує ігрове шоу «Пакуй валізи» (ОНОВЛЕНО)

12 Січня 2012
17444
12 Січня 2012
12:00

Новий канал готує ігрове шоу «Пакуй валізи» (ОНОВЛЕНО)

17444
Новий канал готує ігрове шоу «Пакуй валізи» (ОНОВЛЕНО)

Новий канал готує нове ігрове розважальне шоу, в якому можна виграти подорож своєї мрії. Про це зазначається на сайті телеканалу.

 

Як уточнила «Детектор медіа» піар-директор Нового Ольга Балабан, програма називатиметься «Пакуй валізи». За її словами, це не туристичний проект, однак один із призів, який зможе виграти його учасник, - туристична мандрівка.

 

«Ви хочете виграти подорож? Романтичну, розважальну, пізнавальну, чи можливо подорож своєї мрії? Тоді - пакуйте валізи! Адже тепер у вас є можливість виграти не лише яскравий тур, але й купу грошей для закордонних розваг! Усе це - у новому ігровому шоу від Нового каналу», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Шоу знімається за французьким форматом Honey, Pack the Bags!

 

Нагадаємо, Новий придбав цей формат у французького дистриб'ютора Banijay Group. Оригінальна версія шоу виробництва компанії Air Productions вийшла наприкінці березня 2011 року в ефірі французького телеканалу France 2.

 

За форматом цього шоу, з присутніх у залі глядачів відбирають трьох людей для участі в різних незвичайних конкурсах, на зразок малювання картини пензликом, зафіксованим на потилиці, або ж пошуку предмета у ванній, яка заповнена піною.

 

Яке саме завдання випаде, залежить від чисел на валізах, обраних учасниками на спеціальній ігровій каруселі. Чим більше число, тим складніше завдання і вищий бал, який отримає учасник за його виконання.

 

Перший, хто набере 21 очко, проходить у фінал, де можна виграти квиток на морський круїз, певну суму грошей або з такою ж вірогідністю втратити все вигране до цього.

 

Передбачається, що зйомки шоу «Пакуй валізи» розпочнуться на початку лютого. Рішення, хто буде ведучим програми, поки не прийнято.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду