detector.media
06.02.2012 15:50
Яна Мойсеєнкова залишає «Контракти». Видання шукає нового головреда (ОНОВЛЕНО)

Яна Мойсеєнкова залишає посаду головного редактора ділового журналу «Контракти» за особистими обставинами. Про це повідомляє Liga.net з посиланням на повідомлення видавничого дому «Галицькі контракти».

 

Яна Мойсеєнкова керувала редакцією «Контрактів» із жовтня 2004 року (із серпня була в. о. головного редактора). До цього обов'язки головного редактора і генерального директора суміщав Микола Шейко.

 

У коментарі «Детектор медіа» Яна Мойсеєнкова пояснила своє рішення бажанням взяти творчу відпустку. Тож поки що вона працювати нікуди не йде і планує після звільнення відпочити. У «Контрактах» вона має намір здати ще два лютневі номери журналу. «В ідеалі було б передати справи особисто новому головному редактору», - зауважила пані Мойсеєнкова.

 

Видавничий дім «Галицькі контракти» вже оголосив конкурс на посаду головного редактора об'єднаної редакції друкованого журналу «Контракти» й інтернет-ресурсу Kontrakty.ua.

 

Вимоги до претендентів: досвід редакторської роботи у великих ЗМІ від п'яти років, навики планування і редагування змісту друкованого або електронного ЗМІ, лідерські якості, бажання і вміння керувати творчим колективом.

 

Резюме просять надсилати на адресу gazeta@gc.kiev.ua з поміткою «Резюме головного редактора».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY