Миколаївський телеканал зніме фільм про кохання. Потрібні сценаристи

27 Січня 2012
9912
27 Січня 2012
11:53

Миколаївський телеканал зніме фільм про кохання. Потрібні сценаристи

9912
Миколаївський телеканал зніме фільм про кохання. Потрібні сценаристи

Миколаївська продакшн-компанія «Арт-мюзік» і телекомпанія «Миколаївське кабельне телебачення» розпочали підготовку до зйомок телевізійного проекту «6 новел про кохання». Про це повідомляється на сайті компанії «Арт-мюзік».

 

«6 новел про кохання» - це телевізійний фільм, що складатиметься з шести коротких 10-хвилинних історій. «Ми хочемо показати особливості стосунків між чоловіком і жінкою, починаючи з першого кохання в школі і завершуючи золотим весіллям у зрілому віці», - йдеться в повідомленні.

 

Компанія «Арт-мюзік» оголосила конкурс на найкращі сценарії - історії про кохання. Основні вимоги - обсяг сценарію не повинен перевищувати трьох сторінок друкованого тексту (12 кегль), дія фільму не повинна відбуватися в теплий час року (квітень-вересень). Переможця приймуть у лави знімальної групи з виплатою авторських гонорарів.

 

Проект планується до виходу в ефір до 8 Березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду